Szakmai konzultáció Janok Júliával az Ön Szlovákiai vállalkozásáról

Szakmai konzultáció Janok Júliával az Ön Szlovákiai vállalkozásáról 
Janok Júlia
Vállalkozás Szlovákiában

Janok Júlia vagyok – könyvelő, vállalkozási tanácsadó. Segítek eligazodni a Szlovákiai adó-, számviteli- és egyéb előírások útvesztőiben. Egy-két órás konzultációval áttekintést kaphat az Ön vállalkozásának Szlovákiai jelenlétével kapcsolatos kötelességeiről és tennivalókról, ez által kiküszöbölheti az esetleges későbbi szankciókat.

Hetente többször kapok kérdést arra vonatkozóan, hogy van-e lehetőség személyesen konzultálni velem. Mindenkiben felmerül néhány kérdés a saját vállalkozásával kapcsolatban, amire választ szeretne kapni.

Tapasztalataim alapján egy, vagy két órás beszélgetés alatt hatékonyan átbeszélhetjük a felmerülő kérdéseket és Ön tisztábban fogja látni a vállalkozásának Szlovákiai jelenlétével kapcsolatos  tennivalókat és buktatókat. Amennyiben további segítségre lenne szüksége, maradhatunk tovább is, vagy egyeztethetünk újabb időpontot.

.

Felkészülés

Kérem, hogy a konzultációra való jelentkezés során minél pontosabban írja le a témakört és a kérdéseit, amelyekről szeretne velem konzultálni. Ezek alapján el tudom dönteni, hogy tudok-e Önnek segíteni, esetleg módomban áll-e beszerezni a további szükséges információkat. A konzultáción az időmet és a szakmai tudásomat adom Önnek, ezért fontos, hogy hatékonyan tudjunk haladni.

.

Helyszín

Kizárólag személyes találkozás során nyújtok konzultációt, a Párkányi irodámban, melynek címe Štefánikova 14, 5. emelet, 94301 Štúrovo (SK).

.

Hogy néz ki nálam egy konzultáció?

Megkínálom Önt kávéval, teával, vagy ásványvízzel és névjegykártyát cserélünk. Mielőtt a lényeghez érünk, Önnek lehetősége van titoktartási szerződést aláiratni velem.

Röviden megismétlem az Ön által felvetett kérdéseket, amelyeket megkaptam a kitöltött időpontigénylő űrlapon, hogy legyen honnan indítani a beszélgetést.

.

Milyen esetben nem célszerű Önnek a konzultáció

Ha Önnek még nincs működő vállalkozása, amelyet szeretné kiterjeszteni Szlovákia felé, nem valószínű, hogy érdemes lenne idegen környezetben, külföldön kezdeni a tevékenységet. Természetesen ez nem vonatkozik Önre, ha munkavállalóként a Szlovákiai alkalmazásával kapcsolatban szeretné feltenni a kérdéseit.

Nem segítek Önnek olyan esetben sem, ha kiderül, hogy ködösítéshez, törvények megkerüléséhez, vagy kimondottan csaláshoz kérne tőlem segítséget.

.

Árak

A konzultáció díja 40.000 HUF + 20% szlovák ÁFA (vagy 100 eur + DPH) / 1 óra.

Nagy valószínűséggel az Ön cége rendelkezik magyar közösségi adószámmal, ilyen esetben fordított adózás érvényesül, tehát 0% adóval állítom ki a számlát.

.

Fizetési feltételek

A megegyezett  időtartamra előre kell kifizetni a konzultációs díjat díjbekérő alapján. Ön választhatja azt a lehetőséget is, hogy forintban kivánja fizetni a konzultációs díjat Magyarországon vezetett bankszámlára, így elmarad a határon túli fizetés emelt költsége. Majd a pénz bankszámlára történő jóváírása után kiállítom és emailban elküldöm Önnek a számlát.

Abban az e-mailban, amelyben küldöm az Ön számláját, javasolni fogok két időpontot a konzutlációra, amelyek közül választhat az szerint, melyik időpont felel meg Önnek.

.

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben kiderülne, hogy mégsem tudok Önnek segíteni, vagy nem elégedett a konzultációval, bankátutalással visszafizetem az Ön által befizetett összeget arra a bankszámlára, amelyről érkezett az Ön utalása.

.

Kattintson ide, ha szeretne jelentkezni konzultációra

Tagok belépése

Elfelejtette a jelszavát?

Csatlakozzon a Prémium tartalom olvasóihoz!