Prémium tartalom

2021-es Jövedelemigazolás magyar fordítása

ide kattintva ingyenesen letölthető.

Szlovák közösségi adószám

igénylése céljából kattintson ide!

Szlovák minimálbér 2022

Töltse le az ingyenes anyagot – kattintson ide!

Építőipari munkák Szlovákiában

ÖN ISMERI A SZLOVÁK PIACI KÖRNYEZET BUKTATÓIT?

Szakmai konzultáció Janok Júliával

az Ön Szlovákiai vállalkozásáról

konzultáció Janok Júliával

Janok Júlia vagyok – könyvelő, vállalkozási tanácsadó. Segítek eligazodni a Szlovákiai adó-, számviteli- és egyéb előírások útvesztőiben. Egy-két órás konzultációval áttekintést kaphat az Ön vállalkozásának Szlovákiai jelenlétével kapcsolatos kötelességeiről és tennivalókról, ez által kiküszöbölheti az esetleges későbbi szankciókat.

Hetente többször kapok kérdést arra vonatkozóan, hogy van-e lehetőség személyesen konzultálni velem. Mindenkiben felmerül néhány kérdés a saját vállalkozásával kapcsolatban, amire választ szeretne kapni.

Tapasztalataim alapján egy, vagy két órás beszélgetés alatt hatékonyan átbeszélhetjük a felmerülő kérdéseket és Ön tisztábban fogja látni a vállalkozásának Szlovákiai jelenlétével kapcsolatos  tennivalókat és buktatókat. Amennyiben további segítségre lenne szüksége, maradhatunk tovább is, vagy egyeztethetünk újabb időpontot.

Felkészülés

Kérem, hogy a konzultációra való jelentkezés során minél pontosabban írja le a témakört és a kérdéseit, amelyekről szeretne velem konzultálni. Ezek alapján eldöntöm, hogy tudok-e Önnek segíteni, esetleg módomban áll-e beszerezni a további szükséges információkat. A konzultáción az időmet és a szakmai tudásomat adom Önnek, ezért fontos, hogy hatékonyan tudjunk haladni.

Helyszín

Személyes konzultációt a Párkányi irodámban tartok, melynek címe Štefánikova 14, 5. emelet, 94301 Štúrovo (SK).

Konzultálhatunk telefonon is az előre megegyezett időpontban.

Hogy néz ki nálam egy konzultáció?

Amennyiben az irodámban találkozunk, megkínálom Önt kávéval, teával, vagy ásványvízzel és névjegykártyát cserélünk. Mielőtt a lényeghez érünk, Önnek lehetősége van titoktartási szerződést aláiratni velem. Skypes konzultáció esetén ezek nyilván elmaradnak.

Röviden megismétlem az Ön által felvetett kérdéseket, amelyeket megkaptam a kitöltött időpontigénylő űrlapon, hogy legyen honnan indítani a beszélgetést.

Milyen esetben nem való Önnek a konzultáció

Ha Önnek még nincs működő vállalkozása, amelyet szeretné kiterjeszteni Szlovákia felé, nem valószínű, hogy érdemes lenne idegen környezetben, külföldön kezdeni a tevékenységet. Természetesen ez nem vonatkozik Önre, ha munkavállalóként a Szlovákiai alkalmazásával kapcsolatban szeretné feltenni a kérdéseit.

Nem segítek Önnek olyan esetben sem, ha kiderül, hogy ködösítéshez, törvények megkerüléséhez, vagy kimondottan csaláshoz kérne tőlem segítséget.

Árak

A konzultáció díja 37.500 HUF + 20% szlovák ÁFA (vagy 100 eur + DPH) / 1 óra.

Nagy valószínűséggel az Ön cége rendelkezik magyar közösségi adószámmal, ilyen esetben fordított adózás érvényesül, tehát 0% adóval állítom ki a számlát.

Fizetési feltételek

A megegyezett  időtartamra előre kell kifizetni a konzultációs díjat díjbekérő alapján. Ön választhatja azt a lehetőséget is, hogy forintban kivánja fizetni a konzultációs díjat Magyarországon vezetett bankszámlára, így elmarad a határon túli fizetés emelt költsége. Majd a pénz bankszámlára történő jóváírása után kiállítom és emailban elküldöm Önnek a számlát.

Abban az e-mailban, amelyben küldöm az Ön számláját, javasolni fogok két időpontot a konzutlációra, amelyek közül választhat az szerint, melyik időpont felel meg Önnek.

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben kiderülne, hogy mégsem tudok Önnek segíteni, vagy nem elégedett a konzultációval, bankátutalással visszafizetem az Ön által befizetett összeget arra a bankszámlára, amelyről érkezett az Ön utalása.

Tagok belépése

Elfelejtette a jelszavát?

Csatlakozzon a Prémium tartalom olvasóihoz!