Bemutatkozás

Janok Júlia (accountant expert), Szlovák Okleveles Könyvelők Kamarájának regisztrált tagja vagyok.

 

2004-től segítek magyar vállalkozóknak – nemcsak a szlovák cégeikkel, hanem a magyar cégek szlovák állandó telephelyeivel és szervezeti egységeivel.
Komplex szolgáltatásokat biztosítok az ügyfeleim számára a szlovák közösségi adószám megszerzésével kapcsolatban, majd a DPH (szlovák ÁFA) bevallások készítését és benyújtását is biztosítom építőipari cégeknek, webshopoknak, piaci arusoknak és minden olyan magyar vállalkozónak, akinek az ületi tevékenyaégéhez valamilyen oknál fogva szüksége van szlovák közösségi adószámra.

 

Könyvelést nem vállalok mivel erre nincs szabad kapacitásom. Cégalapítással nem foglalkozom. Viszont mielőtt kihelyezné, vagy kiterjesztené a vállalkozását Szlovákiába, megkérdezheti a véleményem – valószínűleg megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást az Ön vállalkozása ügyében. Konzultálhat velem olyan témákról is, amelyeket nem tud, van nem akar megbeszélni a szlovák könyvelőjével.

 

“Évekkel ezelőtt részt vettem egy a szlovákiai vállalkozásokról szóló konferencián, amin MARK PLUS, s.r.o. tulajdonosa is előadást tartott. Meggyőzött az előadás, hogy könyvelőirodát váltsak.

Az elmúlt évek során cégem is jelentős fejlődésen ment keresztül. Üzletmenete nemzetközivé vált és bevezettük az ISO szabványt. Ebben a folyamatban midig számíthattam a cégvezető tanácsaira és nagyon pontos feladat orientált munkájára. A feladatok kreatív hozzáállást, a szlovák gazdálkodási környezet pontos ismeretét igényelték és sok új tapasztalatot hoztak. 

Rendkívül sokat jelentett a szlovákiai helyi ügyeink intézésében Janok Júlia kapcsolatrendszere és kiváló magyar-szlovák nyelvismerete(sajnos én nem beszélek szlovákul).

Janok Júliát ajánlani tudom mindazoknak, akik hosszú távon megbízható szakembert keresnek és stabil üzletmenetet szeretnének felépíteni Szlovákiában.”

Kiss András, tulajdonos és ügyvezető, Econy Plastic Technology, s.r.o. 

http://www.econyplastic.eu/index.php/hu/

 

“Ha magyar vállalkozóként Szlovákiában szeretne tevékenykedni, akár ideiglenes jelleggel, akár állandó formában, Janok Júlia szakértőt ajánlom megkeresni. Nyitott a közös gondolkodásra, szakértelmével és tapasztalatával körültekintően és gondosan segíti a hozzá fordulókat. Támogat abban, hogy lehet a legoptimálisabban megvalósítani a szlovákiai működést, és magas színvonalon ellátja a hozzá kapcsolódó hatósági ügyeket, teendőket, elkészíti a bevallásokat, biztosítja, hogy az ügymenetben a vállalkozónak valóban csak az üzlete fejlesztésével kelljen foglalkoznia. Kedvessége, segítő közreműködése biztos légkört teremt a sokszínű jogszabályokban történő eligazodáshoz, és többé nem kell aggódnia a helyi nyelvismeret hiánya miatt. Számos üzleti partnerem vállalkozását segítette hozzá a határon átnyúló ügyletek magabiztos kezeléséhez, melyet ez úton is nagyon köszönök!”
Lakatos Zsuzsa, Transzferár- és adószakértő, Tax Revolutions Kft.

Tagok belépése

Elfelejtette a jelszavát?

Csatlakozzon a Prémium tartalom olvasóihoz!